Deze aanbieding is beperkt geldig!

Gefeliciteerd!

Je eerste stap naar meer energie en balans als ambitieuze moeder is gezet!

 

Binnen enkele minuten ontvang je het e-book in je mailbox.

Niet ontvangen, check je spambox! 

 

Wacht nog heel even…

Ik heb voor jou een speciaal aanbod om meteen te starten met het verhogen van je energieniveau

(zelfs met een druk gezinsleven)

Online cursus

Hoe jij ervoor zorgt dat je in 30 dagen 's morgens een relaxte energieke moeder bent in plaats van die opgefokte stresskip tussen 07.00 en 08.00

 • Leer hoe je eenvoudig en zonder poespas met meer energie je dag start.
 • Hoe je leven als ambitieuze moeder in 30 dagen makkelijker en relaxter wordt.
 • Ontdek hoe je tijd en energie bespaart tijdens de ochtendspits thuis.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je werk en gezin moeiteloos kunt combineren zonder tijd te verspillen of je schuldig te voelen.
 • Ontdek hoe je voorkomt dat je tijdens de ochtendspits thuis al achter de feiten aanloopt.

Baal jij ook zo van die ochtendstress
en dat je doodmoe start met je (werk)dag?

Druk, druk, druk! Was het bij jou thuis vanmorgen haasten, chaos in huis en veel gemopper?

Ging je gestresst en total loss de deur uit naar werk of school?

Ging je met een schuldgevoel de deur uit dat je weer had gefaald als moeder?

 

 • Je bent dol op je kinderen maar de ochtendspits thuis is een echte uitdaging en voelt vaak als te veel. Vaak ga je met een schuldgevoel de deur uit.
 • De ochtend start al met een wekker die je het liefst negeert. Je drukt een paar keer op snooze en voor je weet sta je te laat op. Je schiet in de stress en loopt al gelijk achter de feiten aan.
 • Dagelijks ruzie met je kids over de kleding, geen schone sokken en gymspullen die nog in de was lagen. Snel, snel onder de douche en door naar de ontbijttafel.
 • Het ontbijt verloopt vaak chaotisch. Bevroren boterhammen, lunchtrommels niet schoon en altijd die beker melk die omvalt. Er gebeurt altijd wel iets waar geen tijd voor is. Snauwen tegen je kinderen en partner en je moppert wat af. Af en toe springen de tranen in je ogen en je baalt van jezelf en je vindt je een slechte moeder.
 • Iedereen is net op tijd de deur uit met de kleren aan, lunchtrommels en gymkleren mee en de magen zijn gevuld. Maar wat voel je je opgejaagd.
 • Je rijdt naar je werk met klotsende oksels, chaos in je hoofd. Je bent op en je werkdag moet nog beginnen.

 

Klinkt niet bepaald als een ideale start van de dag als ambitieuze werkende moeder, toch?

Ik heb de oplossing voor jou!

De start van je dag bepaalt hoe de rest van de dag zal verlopen. Begin in de ochtend rustig en ontspannen en heb hier de hele dag profijt van! Ik geloof daar heilig in. Als ik een dag niet lekker start, merk ik dat de rest van de dag. Ik heb geen focus, loop achter de feiten aan en voel dat ik continue tekort schiet.

Werkende moeders maken het zichzelf makkelijk door een ochtendroutine die voor ze werkt. Een ochtendroutine als werkende moeder levert je tijd op, rust in je hoofd en energie zodat je  de (werk)dag optimaal start.

De rustig en ontspannen ochtend is essentieel als jij moeiteloos je werk en je gezin wilt combineren zonder tijd te verspillen of je schuldig te voelen.

De online cursus “Frisse en energieke start van je dag” maakt je leven als werkende moeder in 30 dagen makkelijker en relaxter.

Online cursus

“Frisse en energieke start van je dag in 30 dagen!”

Wat levert de cursus je op:

 • De cursus bestaat uit 4 modules waarin je leert hoe je in 30 dagen die relaxte, fitte en vrolijke moeder bent in plaats van die stresskip in de ochtend.

 

 • Nooit meer dat korte lontje en schuldgevoel tijdens de ochtendspits door de videolessen, audiobestanden, e-boek en werkboeken.

 

 • Door eenvoudige ontbijtrecepten heb je overdag geen energiedips meer en aan het eind van de dag houd je energie over om leuke dingen voor jezelf te doen.

 

 • Ontdek hoe je in 30 dagen voorkomt dat je als werkende moeder om 08.30 uur al uitgeput en in de stress zit.

 

 • Hoe jij tijdens de ochtendspits tijd bespaart, rust en overzicht in je hoofd hebt en bakken energie hebt om die ambitieuze werkende moeder te zijn die jij wilt zijn.

 

"Frisse en energieke start van de dag"

 

Deze cursus is nu voor jou beschikbaar voor een speciale prijs met een mega korting.

 

In plaats van € 47,– is deze training voor jou voor maar € 17,–

“A year from now you may wish you had started today”

 

Hi, ik ben Daniëlle en ik ben een echte levensgenieter, een Bourgondiër in hart en nieren.

Als gedreven vrouw met een druk gezinsleven ben ik een aantal jaren geleden flink tegen de lamp gelopen. Een lange periode van vermoeidheid en allerlei vage klachten die ik heb genegeerd. Dit waren de voortekenen van een flinke burnout. Ik zorgde voor iedereen, behalve voor mezelf.

De controlefreak had geen controle meer. Mijn lichaam nam het van me over door me volledig uit te schakelen. Ik was uitgeput, leeg en wat voelde ik me slecht als moeder en als vrouw. Als ik toch had geluisterd naar die signalen, dan was me die periode bespaard gebleven en had ik gewoon van mijn kids en mijn leven kunnen genieten. 

Ik ben leefstijlcoach voor gedreven 40+ vrouwen met een druk gezinsleven en die niet fit zijn. Met mijn Keep in Balance methode help ik ze eenvoudig en zonder poespas aan een hoog energiepeil, zodat ze een actief en fit leven hebben en werk en prive prima kunnen combineren en dat zonder schuldgevoel.

Wat anderen zeggen over de samenwerking met mij:

Veelgestelde vragen:

Deze cursus is bedoeld voor alle werkende vrouwen die een super start willen van hun dag. In plaats van om 08.30 uur al doodmoe te zijn en het gevoel hebben dat ze al een halve dag achter de rug hebben.

De cursus duurt ongeveer 4 uur en is op je eigen tempo te volgen. Lekker op je eigen bank met een kopje thee erbij.

De cursus bestaat uit 4 modules en iedere module duurt ongeveer 1 uur. Vervolgens is het aan jou om jouw opgedane kennis iedere ochtend in de praktijk te brengen. Go for it, het levert je zoveel op!

Zodra je de cursus hebt aangeschaft, ontvang je een mail met de inloggegevens van de Keep in Balance-academie. Je kunt gelijk aan de slag.

Nu voor de speciale actieprijs van € 17,–

Klik hieronder voor de cursus