Wil jij beter in je vel zitten en afrekenen met vermoeidheid en vage klachten?

Download het gratis e-book om de stap te zetten naar meer energie en een leven in balans.

Pak je vermoeidheid aan!

In dit e-book leer ik jou om je vermoeidheid aan te pakken en weer grip te krijgen op je energieniveau. Ik help je naar een ontspannen en gelukkig leven vol energie. Beter in je vel en vrij van klachten door een gezonde en eenvoudige leefstijl. 

Ik deel de vijf stappen die ik doorlopen heb om weer lekker in mijn vel te zitten en te leven in plaats van overleven.

Download gratis het e-book “In 5 stappen meer energie en balans” om eindelijk die eerste stappen te zetten.

Tijd voor verandering, stop met aanmodderen.

Tijd voor actie!

Hoe zou het voor je zijn als….

STF_4499-42

Hey, ik ben Daniëlle

Een aantal jaren geleden stond ik in standje overleven. Jonge moeder, drukke baan, 2 kids onder de 4 jaar, intensieve verbouwing van ons huis, sporten in teamverband en een sociaal leven. In de loop van de jaren sloeg de vermoeidheid toe. Ik werd moe wakker en sleepte me al gapend de dag door. Kort lontje, prikkelbaar en niet meer genietend van de mooie momenten in het leven. Als ik naar de foto’s van toen kijk, zie ik een futloze, uitgebluste vrouw met kringen onder de ogen en een vermoeide blik. Schouders die naar beneden hangen en weinig energie uitstralend. 

Op tijd naar bed gaan, uitrusten in het weekend en in de vakanties. Ik bleef maar aanmodderen, regelmatig de huisarts bezoeken, bloed prikken waar vervolgens niets uit kwam. Ik had allerlei vage kwaaltjes, zoals hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, krampen in mijn buik, gespannen spieren en uitslag op mijn lichaam. Ik kreeg geen grip op de situatie en het was een kwestie van tijd dat de bom zou barsten. Een enorme burn-out. In het traject erna heb ik mezelf beloofd dat ik dit niet meer laat gebeuren. 

Na een intensieve zoektocht en de nodige opleidingen heb ik nu de energie weer terug en balans in mijn leven gevonden. Met mijn kennis en ervaring, brand ik niet meer op en kom ik niet meer in de overleefstand, Ik weet precies aan welke knoppen ik moet draaien om mijn energieniveau te verhogen en te doseren als het nodig is zodat ik lekker in mijn vel blijf zitten.  Ik ben weer een gelukkige vrouw.  En dit gun ik jou ook en geloof me het is mogelijk!!!

Met dit e-book help ik jou naar meer energie en balans in je leven door aan de juiste knoppen te draaien. Door een eenvoudige en gezonde leefstijl heb je weer focus in plaats van het almaar aanmodderen. Het resultaat voor jou is rust in je lijf, meer energie en beter in je vel zitten.

Ervaringen van vrouwen die je voorgingen…..

Vrouw 43 jaar
Lees verder
Het e-book zet aan tot nadenken en kritisch naar jezelf te kijken. De duidelijke en concrete tools kun je gebruiken om zelf te starten.
Vrouw 46 jaar
Lees verder
Het e-book heeft mij inzichten en overzicht opgeleverd. Het is een vlot geschreven en mooi vormgegeven e-book waarbij je in korte tijd goede handvatten / concrete thema’s krijgt aangereikt om te werken aan een fittere, energiekere versie van jezelf. Het samenspel tussen de verschillende stappen zijn inzichtelijk zodat je voor jezelf kunt bepalen waar jij zelf nog winst kunt behalen.
Vrouw 41 jaar
Lees verder
Ik vind het e-book prettig om te lezen met veel voorbeelden en tips. Het e-book levert nieuwe inzichten.Ik schat in dat de het ebook perfect is; hoeveel vrouwen voelen zich tijdens deze crisis niet gevangen in een negatieve spiraal? Zonder te hoeven gaan praten met een psycholoog, kun je aan de hand van de tips zelf al veel doen om betere keuzes in je leven te maken die een positief effect zullen hebben op de gezondheid van je lichaam en geest.
Previous
Next
voorkant ebook in 3D

Download dit e-book en zet de eerste stap voor meer energie zodat jij weer die energieke en levenslustige vrouw wordt die je eigenlijk bent…..

Stuur mij het E-book