Start je dag rustig en ontspannen als werkende moeder

In 30 dagen tijdwinst, rust in je hoofd en bakken energie zodat je de hele dag kunt knallen als werkende moeder.

STF_4604-147

Mijn ochtenden waren altijd dramatisch

Het begon vaak met een wekker die ik het liefst negeerde. Ik drukte een paar keer op de snoozeeknop en stond standaard te laat op en schoot meteen in de stress. Ik liep gelijk achter de feiten aan. 

Dagelijks ruzie met mijn kids over de kleding, geen schone sokken en gymspullen die nog in de was lagen. Snel, snel onder de douche en door naar de ontbijttafel.

Het ontbijt verliep altijd chaotisch. Bevroren boterhammen, lunchtrommels niet schoon en altijd die beker melk die omviel. Er gebeurde altijd wel iets waar geen tijd voor was en ik irriteerde me mateloos. Ik snauwde tegen de kinderen en mijn partner en ik mopperde wat af. Af en toe sprongen de tranen in mijn ogen en ik baalde van mezelf en vond mezelf een slechte moeder.

Iedereen was net op tijd de deur uit met de kleren aan, lunchtrommels en gymkleren mee en de magen waren gevuld. Maar wat voelde ik me opgejaagd.

Ik reed naar mijn werk met klotsende oksels, chaos in mijn hoofd en ik voelde dat de dag al half voorbij was. Ik was gesloopt en mijn werkdag moest nog beginnen.

Klinkt niet bepaald als een ideale start van de dag als ambitieuze werkende moeder, toch? 

Tijdwinst en rust in je hoofd

De start van je dag bepaalt hoe de rest van de dag zal verlopen. Begin in de ochtend rustig en ontspannen en heb hier de hele dag profijt van! Ik geloof daar heilig in. Als ik een dag niet lekker start, merk ik dat de rest van de dag. Ik heb geen focus, loop achter de feiten aan en voel dat ik continue tekort schiet.

Werkende moeders maken het zichzelf makkelijk door een ochtendroutine die voor ze werkt. Een ochtendroutine als werkende moeder levert je tijd op, rust in je hoofd en energie zodat je  de (werk)dag optimaal start.

De rustige en ontspannen ochtend is essentieel als jij moeiteloos je werk en je gezin wilt combineren zonder tijd te verspillen of je schuldig te voelen.

Ik help je graag om de ochtenden minder hectisch te maken. 

De online cursus “Frisse en energieke start van je dag” maakt je leven als werkende moeder in 30 dagen makkelijker en relaxter.

Online cursus
"Frisse en energieke start van je dag in 30 dagen"

Wat levert de cursus je op?

Frisse en energieke start van je dag

Van € 47,-- voor € 17,--

Wie ben ik?

Hi, ik ben Daniëlle en ik ben een echte levensgenieter, een Bourgondiër in hart en nieren.

Als gedreven vrouw met een druk gezinsleven ben ik een aantal jaren geleden flink tegen de lamp gelopen. Een lange periode van vermoeidheid en allerlei vage klachten die ik heb genegeerd. Dit waren de voortekenen van een flinke burnout. Ik zorgde voor iedereen, behalve voor mezelf. Ik cijferde mezelf compleet weg zowel thuis als op mijn werk. 

De controlefreak had geen controle meer. Mijn lichaam nam het van me over door me volledig uit te schakelen. Ik was uitgeput, leeg en wat voelde ik me slecht als moeder en als vrouw. Als ik toch had geluisterd naar die signalen, dan was me die periode bespaard gebleven en had ik gewoon van mijn kids en mijn leven kunnen genieten. 

Ik ben leefstijlcoach voor gedreven 40+ vrouwen met een druk gezinsleven en die niet fit zijn. Met mijn Keep in Balance methode help ik ze eenvoudig en zonder poespas aan een hoog energiepeil, zodat ze die werkende moeder zijn die werk en privé combineert  zonder om te vallen.

Wat anderen zeggen over de samenwerking met mij:

Veelgestelde vragen:

Deze cursus is bedoeld voor alle werkende vrouwen die een super start willen van hun dag. In plaats van om 08.30 uur al doodmoe te zijn en het gevoel hebben dat ze al een halve dag achter de rug hebben.

De cursus duurt ongeveer 4 uur en is op je eigen tempo te volgen. Lekker op je eigen bank met een kopje thee erbij.

De cursus bestaat uit 4 modules en iedere module duurt ongeveer 1 uur. Vervolgens is het aan jou om jouw opgedane kennis iedere ochtend in de praktijk te brengen. Go for it, het levert je zoveel op!

Zodra je de cursus hebt aangeschaft, ontvang je een mail met de inloggegevens van de Keep in Balance-academie. Je kunt gelijk aan de slag.

KLaar voor een frisse en energieke start van je dag?

!

Nu tijdelijk voor de speciale actieprijs van € 17,– in plaats van € 47,–

Klik hieronder voor de training!