Frisse en energieke start van je dag

Pak de start van je dag aan en na 30 dagen voel jij je energieker, krachtiger en vrolijker.

Start je dag gezond en ontspannen, zonder stress en chaos. Je hebt er de hele dag profijt van.

STF_4604-147

Herkenbaar?

 

’s Morgens gaat je wekker. Je bent moe en niet uitgerust. Je ziet op tegen de dag die voor je ligt.

et ontbijt verloopt chaotisch en je raakt geïrriteerd. Het begint van binnen te borrelen en je snauwt tegen de kinderen en je partner en je moppert wat af. Je ogen vullen zich met tranen en je baalt van jezelf en je korte lontje

Uiteindelijk is iedereen de deur uit en je hebt het zweet op je voorhoofd staan. Je hebt het gevoel dat de dag al half voorbij is. Het is pas 08.30 uur en je bent gesloopt.

Klinkt niet bepaald als een ideale start van de dag als ambitieuze werkende vrouw. Je voelt je gehaast, gestrest en leeg. Hoe kom je toch uit standje overleven en waar haal je de energie vandaan om de dag door te komen.

 

Wil jij je dag vol energie starten?
Ik help je graag!

Als ambitieuze werkende vrouw met een druk gezinsleven en een volle agenda is het super belangrijk dat je een fijne ochtendroutine hebt. Hierdoor begint jouw (werk)dag energiek, zodat je er voor de volle 100% tegenaan kan. Ze zeggen niet voor niets: een goed begin is het halve werk!

De start van de dag is zo bepalend voor het vervolg van de rest van de dag. Ook met kinderen kun je de dag relaxter en gezonder starten en dat op een eenvoudige manier. Je zult merken dat je js ’s morgens vrolijker, relaxter en energieker voelt. En het mooie is dat je gezin het ook gaat merken.

Verander de start van de dag met gezonde gewoontes en je merkt de rest van de dag het verschil. Geen snaaibuien om 11.00 uur en om 16:00 uur en een productieve dag.

Begin ontspannen, gezond en vrolijk met goede zin aan de dag.

Stap voor stap neem ik je mee. Het is een eenvoudig en praktisch stappenplan en het kost je weinig tijd.

Wat levert de cursus je op?

Frisse en energieke start van je dag

Van € 47,-- voor € 17,--

Wat krijg je precies?

Wie ben ik?

Hi, ik ben Daniëlle en ik ben een echte levensgenieter, een Bourgondiër in hart en nieren.

Als gedreven vrouw met een druk gezinsleven ben ik een aantal jaren geleden flink tegen de lamp gelopen. Een lange periode van vermoeidheid en allerlei vage klachten die ik heb genegeerd. Dit waren de voortekenen van een flinke burnout. Ik zorgde voor iedereen, behalve voor mezelf.

De controlefreak had geen controle meer. Mijn lichaam nam het van me over door me volledig uit te schakelen. Ik was uitgeput, leeg en wat voelde ik me slecht als moeder en als vrouw. Als ik toch had geluisterd naar die signalen, dan was me die periode bespaard gebleven en had ik gewoon van mijn kids en mijn leven kunnen genieten. 

Na verschillende opleidingen en uitzoeken wat voor me werkt heb ik nu mijn eigen Keep in Balance methode. Hierdoor zit ik super in mijn vel, geniet van mijn leven, kan eten en drinken wat ik wil zonder aankomen en zit hoog in mijn energie. Ik ben weer in control.

Ik ben leefstijlcoach voor gedreven 40+ vrouwen met een druk gezinsleven die de balans kwijt zijn en niet fit zijn. Met mijn Keep in Balance methode help ik ze eenvoudig en zonder poespas aan een hoog energiepeil, zodat ze een actief en fit leven hebben en volop genieten van het leven.

Wat anderen zeggen over de samenwerking met mij:

Veelgestelde vragen:

Deze training is bedoeld voor alle werkende vrouwen die een super start willen van hun dag. In plaats van om 08.30 uur al doodmoe te zijn en het gevoel hebben dat ze al een halve dag achter de rug hebben.

De training duurt ongeveer 4 uur en is op je eigen tempo te volgen. Lekker op je eigen bank met een kopje thee erbij.

De training bestaat uit 4 modules en iedere module duurt ongeveer 1 uur. Vervolgens is het aan jou om jouw opgedane kennis iedere ochtend in de praktijk te brengen. Go for it, het levert je zoveel op!

Zodra je de training hebt aangeschaft, ontvang je een mail met de inloggegevens van de Keep in Balance-academie. Je kunt gelijk aan de slag.

KLaar voor een frisse en energieke start van je dag?

Uitgerust wakker worden.

Een ontspannen begin van je dag, 

Weer die vrolijke en geduldige vrouw aan de ontbijttafel.

Een gezellige en ontspannen start van je dag zodat je 100% kan knallen.

Geen snaaibuien meer om 11.00 uur!

Nu tijdelijk voor de speciale actieprijs van € 17,– in plaats van € 47,–

Klik hieronder voor de training!