Energie Check Up

Gratis tenminste 3 waardevolle tips zodat je meer energie krijgt, lekker in je vel zit en weer geniet van het leven.

Tijdens deze gratis sessie van 30 minuten staan we stil bij jouw situatie. Hoe zit je in je vel, waar lig je wakker van en wat zou je graag willen veranderen.  We ontdekken wat verbeterd kan worden en met een paar eenvoudige tips kun je zelf aan de slag.

Via het onderstaande formulier kun je je gratis Energie Check Up aanvragen. 

Ga jij voor dat leven met meer energie, lekker in je vel,  rust en geluk?

Ik kijk er naar uit!

STF_4990-533-35

Hey, ik ben Daniëlle

Een aantal jaren geleden stond ik in standje overleven. Jonge moeder, drukke baan, 2 kids onder de 4 jaar, intensieve verbouwing van ons huis, sporten in teamverband en een sociaal leven. In de loop van de jaren sloeg de vermoeidheid toe. Ik werd moe wakker en sleepte me al gapend de dag door. Kort lontje, prikkelbaar en niet meer genietend van de mooie momenten in het leven. Als ik naar de foto’s van toen kijk, zie ik een futloze, uitgebluste  vrouw met kringen onder de ogen en een vermoeide blik. Schouders die naar beneden hangen en weinig energie uitstralend. 

Op tijd naar bed gaan, uitrusten in het weekend en in de vakanties. Ik bleef maar aanmodderen, regelmatig de huisarts bezoeken, bloed prikken waar vervolgens niets uit kwam. Ik kreeg geen grip op de situatie en het was een kwestie van tijd dat de bom zou barsten. Een enorme burn-out. In het traject erna heb ik mezelf beloofd dat ik dit niet meer laat gebeuren. 

Na een intensieve zoektocht en de nodige opleidingen heb ik nu de balans in mijn leven gevonden. Met mijn kennis en ervaring, brand ik niet meer op, kom ik niet meer in de overleefstand en weet ik aan welke knoppen ik moet draaien om weer lekker in mijn te vel en in een flow te komen, genoeg energie te hebben en een gelukkig leven te leiden.  En dit gun ik jou ook en geloof me het is mogelijk!!!

Vraag gratis de Energie Check Up aan en wie weet spreken we elkaar binnenkort. Ik kijk er naar uit.

Gratis "Energie Check Up"

Ervaringen van vrouwen die je voorgingen…..

Michelle
Lees verder
Ik heb gedurende het traject een Daniëlle gesproken die verstand van zaken heeft en enthousiast is. De aandacht voor mijn huidige leefstijl en de kleine aanpassingen naar een gezondere leefstijl hebben mij goed gedaan. Ik wandel ieder avond een rondje en hiermee kan ik ontspannen de dag afsluiten en ben ik in beweging.
Susan
Lees verder
Ik vond het erg prettig om bij Daniëlle te komen. Ze luistert ontzettend goed en heeft fijne tips! Ik was te veel bezig met gewicht, voeding en beweging. Daniëlle liet me inzien dat de cijfers op de weegschaal niet altijd het belangrijkste zijn. Daniëlle liet me inzien dat gewicht veel meer is, en dat je van gezond eten ook kunt genieten! Ook heb ik fijne tips gekregen qua voeding, beweging en mijn mindset is ook veel positiever geworden door de gesprekken met Daniëlle! Ik kan ik haar bij iedereen aanraden.
Previous
Next