Lukt het jou maar niet om fitter en energieker te worden en ben je er klaar mee?

Ik leer je in 6 weken hoe je eenvoudig en zonder poespas je energieniveau kunt verhogen en balans creert in je drukke leven. 

Uitgerust en ontspannen weer volop genieten van je gezin en je leven!

STF_4499-42

Herken je dit?

Je bent die ambitieuze vrouw die volop in het leven staat. Je hebt een fijn huis, leuk gezin, goede baan, druk sociaal leven, gaat regelmatig op vakantie. 

Maar, je bent al tijden moe, je slaapt slecht, je voelt je opgejaagd en je hebt geen puf meer om alle ballen in de lucht te houden.

Je bent een echte doorzetter en hebt al van alles geprobeerd om aan meer energie te komen. Uitslapen in het weekend, koolhydraatarm dieet, beginnen met yoga en mindfulness, eerder naar bed gaan, vakantie, maar zonder blijvend resultaat.

Je verlangt enorm naar energie om de dingen in je leven te doen waar je gelukkig en blij van wordt. Realiteit is dat je futloos bent en hier totaal geen puf voor hebt en daar baal je enorm van.

Als je maar wat blijft aanrommelen, raak je steeds verder uit balans. Je raakt uitgeput en je kunt last krijgen van allerlei vage klachten zoals hartkloppingen, darmklachten, huidklachten, hoofdpijnen.  

Ben je ervan bewust dat als je niets doet, er ook niets verandert. En nee het is geen fase, het hoort er niet bij als ambitieuze werkende moeder met een druk leven dat jij je zo voelt.

Moe zijn, niet lekker in je vel zitten, geen puf hebben om leuke dingen te doen en pijntje hier pijntje daar, het is zo zonde. Ik wil voorkomen dat jij als ambitieuze werkende moeder opbrandt en overspannen of met een burnout thuis komt te zitten. Ook thuis hebben ze niets aan een uitgeputte moeder. Geloof me, je wilt jezelf niet kwijtraken en niet meer genieten van je gezin en je leven. Uit ervaring vertel ik dat je dat wilt voorkomen!

In balans zijn en blijven is wat mij betreft de sleutel voor meer energie. Inmiddels heb ik tonnen aan energie en geniet ik volop van mijn gezin, vrienden, partner en alles wat het leven zo mooi maakt. Ik ben gezond en gelukkig, mentaal en fysiek fit en dat voel ik en zie ik in de spiegel.

Ik geloof dat je met een gezonde leefstijl de touwtjes in handen hebt om in balans en vol energie te genieten van de leuke en mooie dingen in je leven. 

Ik help ambitieuze werkende moeders eenvoudig en zonder dieet aan een gezonde leefstijl zodat ze meer energie hebben in hun lijf, rust in hun hoofd en balans in hun drukke leven. Uitgerust, lekker in je vel, stralend, prima in balans en weer gelukkig.

Hoe zou het voor je zijn als….

keep-in-balance_SEO_Social_Media

Hey, ik ben Daniëlle en was een paar jaar geleden een vrouw die de balans in haar leven totaal kwijt was. Om 16.00 uur was voor mijn gevoel de dag al voorbij. De fut was er helemaal uit. Ik had een kort lontje en alles was te veel. Ik hield veel ballen in de lucht en vergat vooral mezelf. 

Geregeld werd ik ’s nachts wakker om vervolgens niet meer te kunnen inslapen. Mijn lichaam schreeuwde om aandacht en ik had allerlei vage lichamelijke kwaaltjes. Ondanks alle signalen, ging ik toch  door met mijn leven en riep iedere keer tegen mezelf dat het een fase was…… Bijtanken in het weekend, een paar dagen vroeg naar bed en in de vakanties goed uitrusten en voor mezelf zorgen waren trucjes die ik mezelf vertelde om niet onder ogen te zien was er aan de hand was. Uiteindelijk belandde ik  volledig uitgeput en opgebrand in een burn-out.

Ik beloofde mezelf dat ik dat nooit meer zou laten gebeuren en ik ben met mezelf aan de slag gegaan. Nu weet ik hoe ik mijn energieniveau op peil kan houden en aan welke knoppen ik hiervoor kan draaien. Mijn leven is nu in balans en ik ben energiek en gelukkig. Maar bovenal voel ik mij lekker in mijn vel en ben ik wie ik ben…… 

Ik leer jou hoe je door eenvoudige en slimme keuzes meer energie krijgt. Hierdoor krijg je meer balans in jouw drukke leven en zit je lekker in je vel. En wees eens eerlijk, wie wil dat nu niet.

Liefs Daniëlle

Reset je balans sessie

Tijdens een sessie van 1 uur maak ik een uitgebreide analyse voor jouw situatie. We bespreken dit samen en je ontvangt veel inzichten en waardevolle adviezen over jouw situatie. Na deze sessie ga je zelf aan de slag omdat je overtuigd bent dat dit je gaat lukken op weg naar meer energie en balans in je leven. We spreken elkaar via videobellen.

Voor de sessie vraag ik jou om een week lang een voedingsdagboek bij te houden en een vragenlijst in te vullen. Zo kan ik goed voorbereid tips en adviezen met je delen, zodat jij jouw vermoeidheid aan kan pakken.

Na deze sessie weet jij precies:

Extra bonus:

Normale prijs € 147,--
Nu speciale introductieprijs € 97,--

Reset je balans sessie

Dus waar wacht je nog op?

Boek nu een “Reset je balans sessie” en ga aan de slag met je vermoeidheid.  Creëer meer energie en balans in jouw drukke leven. Op naar lekker in je vel zitten!!

Ik zie je graag tijdens de sessie, wellicht tot gauw!