fbpx

Regie over je energie in 12 weken

Wil jij van futloos en oververmoeid naar fit en bruisen van de energie?

Ben jij klaar met aanmodderen en overleven en wil jij weer volop energie genieten van je gezin en je leven.
Bourgondisch en in balans met de Keep in Balance methode!
 
STF_4604-147
Deze aanbieding is beperkt geldig!

Herken jij dit?

Hoe zou het voor je zijn als….

STF_5012-555
Dat is mogelijk als je bij mij het traject “Regie over je energie” volgt.

Ik nodig je graag uit voor mijn persoonlijke coaching traject waarin ik 12 weken lang persoonlijk beschikbaar ben als coach voor jou.

We starten met een intake en daarna hebben we iedere 2 weken een persoonlijke call waarin je al je vragen kunt stellen en je frustraties en successen kunt delen. In totaal zijn dat 6 persoonlijke calls van 1 – 1,5 uur.  

Je bent ook van harte welkom in mijn praktijk in Noord-Limburg.  

Verder ontvang je tussendoor (huiswerk)opdrachten.

Ik houd je scherp en gemotiveerd. 

Grijp nu die kans met de mooie korting van € 100,– en de bonus van € 197,–

Aan het eind van het traject:

 

Word je uitgerust en fit wakker na een prima nacht slapen en heb je zin in de dag die voor je ligt. Je hebt energie voor tien en hebt een relaxte start van de dag!

Heb je voldoende energie in je lijf om naast je werk en gezin leuke dingen te doen waar je blij van wordt. Even gezellig bij een vriendin op de koffie, ’s avonds nog een heerlijk potje tennissen of een romantische diner met je lief.

Zit jij weer lekker in je vel en je straalt weer. Korte lontjes zijn verleden tijd en bent weer die gezellige partner, moeder en vriendin.

Ervaar je weer rust in je hoofd en voelt dat je leven in balans is. De ervaring van rust en ruimte in je hoofd doen je goed en je bent weer die gelukkige vrouw die geniet van haar leven. Plannen maken en voor jezelf doelen stellen is weer onderdeel van je leven in plaats van brandjes blussen en overleven.

Ben je weer de energieke, enthousiaste vrouw die gelukkig is en geniet van haar leven.  

Weet jij precies hoe jij je energie in balans houdt zodat vermoeidheid je nooit meer in de weg staat en je jouw agenda niet meer hoeft aan te passen aan je energielevel.

De investering in dit traject is nu met een mega korting van € 100,—-.

 Nu € 497,– in plaats van € 597,–

EXTRA BONUS

12 weken email ondersteuning (ter waarde van € 197,–)

Tijdens het gehele traject emailondersteuning, zodat je vragen kunt stellen en je inzichten kunt delen. 

Van maandag tot en met vrijdag sta ik voor je klaar en je ontvangt binnen een paar uur antwoord, maar sowieso binnen 48 uur.

 

Ervaringen van vrouwen met wie ik heb samengewerkt..

Via deze weg wil ik je bedanken voor je hulp. Ik ben er nog niet, maar de eerste 7 centimeters zijn weg. Ik wilde graag mijn buikomvang verminderen om weer lekker in mijn vel te voelen. Jij begreep mij, maar zag ook dat drastisch mijn levenspatroon veranderen niet bij mij paste. Jij gaf mij na elk consult tips, waar ik wat mee kon. Hierdoor heb ik op een prettige manier mijn patronen kunnen veranderen en zit ik lekkerder in mijn vel.

Lisanne

Al langere tijd was ik bezig met letten op mijn voeding. Ik voelde me niet echt energiek en dacht dat ik dat kon oplossen door (nog) gezonder te eten. Ook bewegen kreeg meer aandacht. Toch merkte ik dat ik niet voldoende vooruit kwam. Iets miste, maar ik kon er de vinger niet op leggen. Via social media kwam ik uit bij Daniëlle. Haar totaal aanpak sprak me aan. Er zijn meer knopjes om aan te draaien en samen zorgen ze voor balans. Ieder onderdeel is belangrijk. Samen zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat? Ik heb weer plezier in het sporten, ben bewust bezig met mijn voeding, maar geniet ook zeker van dingen die niet zo gezond zijn. Ik ben meer in balans, heb rust in mijn hoofd. Zijn er ook dagen dat het allemaal minder goed gaat? Zeker weten, maar ik weet nu wel wat ik kan doen om weer grip te krijgen.

Anoniem

Op Facebook zag ik een oproep voorbijkomen, gezocht vermoeide en niet fitte vrouwen. Ik dacht dat is misschien wel iets voor mij, ik voelde me niet fit en had zeker geen energie, maar hoe krijg ik mijn energie weer terug. Ik heb meteen contact gezocht met Daniëlle en we zijn aan de slag gegaan. Aan de hand van gesprekken en opdrachten ben ik nu 3 maanden later weer terug zoals ik was. Ik kan weer volop genieten en bruis weer van de energie. Ik heb veel geleerd van Daniëlle door alle adviezen en tips maar zeker om ook eens anders naar mezelf te leren kijken. Mocht je geen energie hebben of je niet fit voelen dan is het echt een aanrader om contact te zoeken met Daniëlle!! Daniëlle super bedankt dat je me weer laat stralen!

Anoniem

Veelgestelde vragen

Ik snap best wel dat je moed je in de schoenen zakt, zeker als je al van alles hebt geprobeerd.

Dit programma werkt omdat je precies leert waar je energie weglekt. Het programma richt zich niet alleen op voeding en beweging, maar kijkt veel breder. Ook stress en ontspanning, slaap en een positieve mindset maken onderdeel uit van het programma. Het ene onderwerp heeft invloed op het andere. En daarom werkt de totaalaanpak.

Door deze totaalaanpak in dit programma krijg je zo veel nieuwe inzichten dat je in staat bent om je energieniveau te verhogen door aan de juiste knoppen te draaien. Nu en in de toekomst!  

In jezelf investeren is altijd spannend. Maar vraag jezelf eens af als je niet instapt in het programma wat het je dan kost. Je energieniveau zal niet verbeteren, het lontje wordt steeds maar korter en de spanning lopen misschien wel meer op. Of nog maar niet te spreken over je lichamelijke ongemakken.

Vraag je eens af wat het je oplevert als je aan het eind van het programma je energie en balans weer kunt managen. Gun het jezelf om weer lekker in je vel te zitten en te kiezen voor jezelf. Het is een flinke stap, dat snap ik. Maar je wilt straks niet terugkijken en tegen jezelf zeggen had ik maar………

 

Mmm, is dit niet smoesjes nummer 1. Natuurlijk hebben we geen tijd, we hebben het met zijn allen erg druk en jij ook! Waarom ben je zo vermoeid en ben je niet fit? Je rent van hot naar her, alle ballen in de lucht houden. Dag in, dag uit!

Kijk eens in de spiegel en zeg een hardop tegen jezelf dat je er nu geen tijd voor hebt. ……

Wanneer is het wel een geschikt moment? Er is namelijk altijd wel iets te verzinnen waardoor je geen tijd hebt.

Ik draai het graag om. Wanneer gun jij jezelf iets? Verandering begint bij jezelf!

Als je nu een echt wil doorpakken en de touwtjes weer in handen wilt hebben, dan ga je ervoor! Met alle plezier ben ik er voor je en sleep je er doorheen!

Je leven in balans en het managen van je energie is echt te gek en super waardvol voor de rest van je leven.

Je krijgt in dit programma zo veel nieuwe inzichten dat je je de manager wordt van je energie en balans. Nu en in de toekomst!

Dus waar wacht je nog op?

Creëer een energiek en fit leven door het traject Regie over je balans en energie! 

Een leven in balans en bruisen van de energie.

 Op naar lekker in je vel zitten, rust in je hoofd en energie in je lichaam.

Ik zie je graag tijdens het traject, wellicht tot gauw!