Regie over je energie in 12 weken

Wil jij van futloos en oververmoeid naar fit en bruisen van de energie?

Ben jij klaar met aanmodderen en overleven en wil jij weer lekker in je vel zitten en het leven leiden waar je blij van wordt.
 

Herken jij dit?

Hoe zou het voor je zijn als….

STF_5012-555
Dat is mogelijk als je bij mij het traject “Regie over je energie” volgt.
 

In 6 persoonlijke sessies van een uur gaan we samen aan de slag. 

Deze sessies kunnen online plaatsvinden en natuurlijk ben je ook van harte welkom in mijn praktijk.  

Verder ontvang je tussendoor (huiswerk)opdrachten.

Aan het eind van het traject:

 

Word je uitgerust en fit wakker na een prima nacht slapen en heb je zin in de dag die voor je ligt. Je hebt energie voor tien en hebt een ,relaxte start van de dag!

,–Heb je voldoende energie in je lijf om naast je werk en gezin leuke dingen te doen waar je blij van wordt. Even gezellig bij een vriendin op de koffie, ’s avonds nog een heerlijk potje tennissen of een romantische diner met je lief.

Zit jij weer lekker in je vel en je straalt weer. Korte lontjes zijn verleden tijd en bent weer die gezellige partner, moeder en vriendin.

Ervaar je weer rust in je hoofd en voelt dat je leven in balans is. De ervaring van rust en ruimte in je hoofd doen je goed en je bent weer die gelukkige vrouw die geniet van haar leven. Plannen maken en voor jezelf doelen stellen is weer onderdeel van je leven in plaats van brandjes blussen en overleven.

Ben je weer de energieke, enthousiaste vrouw die gelukkig is en geniet van haar leven.  

Weet jij precies hoe jij je energie in balans houdt zodat vermoeidheid je nooit meer in de weg staat en je jouw agenda niet meer hoeft aan te passen aan je energielevel.

 

Jouw investering in dit traject bedraagt € 497,– exclusief BTW.

 

Ervaringen van vrouwen met wie ik heb samengewerkt..

Via deze weg wil ik je bedanken voor je hulp. Ik ben er nog niet, maar de eerste 7 centimeters zijn weg. Ik wilde graag mijn buikomvang verminderen om weer lekker in mijn vel te voelen.Het ging mij niet zozeer om mijn gewicht, maar om mijn buikomvang. Deze wilde ik graag zien verminderen. Jij begreep mij, maar zag ook dat drastisch mijn levenspatroon veranderen niet bij mij paste. Jij gaf mij na elk consult tips, waar ik wat mee kon. Hierdoor heb ik op een prettige manier mijn patronen kunnen veranderen en zit ik lekkerder in mijn vel.

Lisanne

Ik heb gedurende mijn traject een Daniëlle gesproken die verstand van zaken heeft en enthousiast is. De aandacht voor mijn huidige leefstijl en de kleine aanpassingen naar een gezondere leefstijl hebben mij goed gedaan. Ik wandel ieder avond een rondje en hiermee kan ik ontspannen de dag afsluiten en ben ik in beweging.

Michelle

Ik vond het erg prettig om bij Daniëlle te komen. Ze luistert ontzettend goed en heeft fijne tips! Ik was te veel bezig met gewicht, voeding en beweging. Daniëlle liet me inzien dat de cijfers op de weegschaal niet altijd het belangrijkste zijn. Daniëlle liet me inzien dat gewicht veel meer is, en dat je van gezond eten ook kunt genieten! Ook heb ik fijne tips gekregen qua voeding, beweging en mijn mindset is ook veel positiever geworden door de gesprekken met Daniëlle! ik kan haar bij iedereen aanraden.

Susan

Veelgestelde vragen

Ik snap best wel dat je moed je in de schoenen zakt, zeker als je al van alles hebt geprobeerd.

Dit programma werkt omdat je precies leert waar je energie weglekt. Het programma richt zich niet alleen op voeding en beweging, maar kijkt veel breder. Ook stress en ontspanning, slaap en een positieve mindset maken onderdeel uit van het programma. Het ene onderwerp heeft invloed op het andere. En daarom werkt de totaalaanpak.

Door deze totaalaanpak in dit programma krijg je zo veel nieuwe inzichten dat je in staat bent om je energieniveau te verhogen door aan de juiste knoppen te draaien. Nu en in de toekomst!  

In jezelf investeren is altijd spannend. Maar vraag jezelf eens af als je niet instapt in het programma wat het je dan kost. Je energieniveau zal niet verbeteren, het lontje wordt steeds maar korter en de spanning lopen misschien wel meer op. Of nog maar niet te spreken over je lichamelijke ongemakken.

Vraag je eens af wat het je oplevert als je aan het eind van het programma je energie en balans weer kunt managen. Gun het jezelf om weer lekker in je vel te zitten en te kiezen voor jezelf. Het is een flinke stap, dat snap ik. Maar je wilt straks niet terugkijken en tegen jezelf zeggen had ik maar………

Momenteel ben ik lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Klik op deze link om te zien welke zorgverzekeraars dat zijn. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

 

Mmm, is dit niet smoesjes nummer 1. Natuurlijk hebben we geen tijd, we hebben het met zijn allen erg druk en jij ook! Waarom ben je zo vermoeid en ben je niet fit? Je rent van hot naar her, alle ballen in de lucht houden. Dag in, dag uit!

Kijk eens in de spiegel en zeg een hardop tegen jezelf dat je er nu geen tijd voor hebt. ……

Wanneer is het wel een geschikt moment? Er is namelijk altijd wel iets te verzinnen waardoor je geen tijd hebt.

Ik draai het graag om. Wanneer gun jij jezelf iets? Verandering begint bij jezelf!

Als je nu een echt wil doorpakken en de touwtjes weer in handen wilt hebben, dan ga je ervoor! Met alle plezier ben ik er voor je en sleep je er doorheen!

Je leven in balans en het managen van je energie is echt te gek en super waardvol voor de rest van je leven.

Je krijgt in dit programma zo veel nieuwe inzichten dat je je de manager wordt van je energie en balans. Nu en in de toekomst!

Als je twijfelt, dan zou ik zeggen ga ervoor! Mocht je nu gedurende het programma tegen zoveel obstakels lopen en niet meer weet waar je het moet zoeken, dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

Als je vraag er niet bij staat, dan stuur gerust een reply op deze mail en ik beantwoord je vraag.

Natuurlijk ben jij diegene die de beslissing neemt. Alles is goed, welke beslissing je ook neemt.

 

Dus waar wacht je nog op?

Creëer een energiek en fit leven door het traject Regie over je balans en energie! 

Een leven in balans en bruisen van de energie.

 Op naar lekker in je vel zitten, rust in je hoofd en energie in je lichaam.

Ik zie je graag tijdens het traject, wellicht tot gauw!