Pak je vermoeidheid aan met de “Reset je balans" sessie

Door eenvoudige en slimme keuzes te maken creëer jij meer energie.     

Je krijgt meer balans in jouw drukke leven en je zit lekkerder in je vel.

Herken jij je hierin?

Je bent al tijden vermoeid en hebt geen energie. Je belt afspraken af omdat je te moe bent en geen zin hebt. Je voelt je schuldig naar je gezin omdat je prikkelbaar bent, je hebt een kort lontje en aan het eind van de dag moet er ook nog een gezonde maaltijd op tafel komen. Het avondritueel met de kinderen is een drama…..Vervolgens plof je uitgeblust op de bank. En laten we de vage lichamelijke klachten niet vergeten die maar blijven aanhouden.

Als je dingen maar op zijn beloop laat, dan kunnen deze vage lichamelijke klachten ineens verergeren, staat je relatie onder druk om uiteindelijk volledig op te branden. En neem van mij aan, dat wil je voorkomen!!!

Wacht eens even. Dit is helemaal niet nodig. Ik help je graag naar meer energie en balans in jouw leven. Niet in de overleefstand, maar gewoon gelukkig leven! Lekker in je vel door meer energie en balans in je leven!

Hoe zou het voor je zijn als….

keep-in-balance_SEO_Social_Media

Hey, ik ben Daniëlle en was een paar jaar geleden een vrouw die de balans in haar leven totaal kwijt was. Om 16.00 uur was voor mijn gevoel de dag al voorbij. De fut was er helemaal uit. Ik had een kort lontje en alles was te veel. Ik hield veel ballen in de lucht en vergat vooral mezelf. 

Geregeld werd ik ’s nachts wakker om vervolgens niet meer te kunnen inslapen. Mijn lichaam schreeuwde om aandacht en ik had allerlei vage lichamelijke kwaaltjes. Ondanks alle signalen, ging ik toch  door met mijn leven en riep iedere keer tegen mezelf dat het een fase was…… Bijtanken in het weekend, een paar dagen vroeg naar bed en in de vakanties goed uitrusten en voor mezelf zorgen waren trucjes die ik mezelf vertelde om niet onder ogen te zien was er aan de hand was. Uiteindelijk belandde ik  volledig uitgeput en opgebrand in een burn-out.

Ik beloofde mezelf dat ik dat nooit meer zou laten gebeuren en ik ben met mezelf aan de slag gegaan. Nu weet ik hoe ik mijn energieniveau op peil kan houden en aan welke knoppen ik hiervoor kan draaien. Mijn leven is nu in balans en ik ben energiek en gelukkig. Maar bovenal voel ik mij lekker in mijn vel en ben ik wie ik ben…… 

Ik leer jou hoe je door eenvoudige en slimme keuzes meer energie krijgt. Hierdoor krijg je meer balans in jouw drukke leven en zit je lekker in je vel. En wees eens eerlijk, wie wil dat nu niet.

Liefs Daniëlle

Reset je balans sessie

Tijdens een sessie van 1 uur maak ik een uitgebreide analyse voor jouw situatie. We bespreken dit samen en je ontvangt veel inzichten en waardevolle adviezen over jouw situatie. Na deze sessie ga je zelf aan de slag omdat je overtuigd bent dat dit je gaat lukken op weg naar meer energie en balans in je leven. We spreken elkaar via videobellen.

Voor de sessie vraag ik jou om een week lang een voedingsdagboek bij te houden en een vragenlijst in te vullen. Zo kan ik goed voorbereid tips en adviezen met je delen, zodat jij jouw vermoeidheid aan kan pakken.

Na deze sessie weet jij precies:

Extra bonus:

Normale prijs € 147,--
Nu speciale introductieprijs € 97,--

Reset je balans sessie

Dus waar wacht je nog op?

Boek nu een “Reset je balans sessie” en ga aan de slag met je vermoeidheid.  Creëer meer energie en balans in jouw drukke leven. Op naar lekker in je vel zitten!!

Ik zie je graag tijdens de sessie, wellicht tot gauw!